Τα BRANDS μας

Σχετικά με εμάς

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Η BrandCo ιδρύθηκε το 1987 και είναι πρωτοπόρος στην εισαγωγή κοσμημάτων από χρυσό και ασήμι καθώς και το εμπόριο πολύτιμων λίθων και πιστοποιημένων διαμαντιών.

Εκπροσωπούμε μια μοναδική σειρά εμπορικών κοσμημάτων, επιμελημένη από ανεξάρτητους σχεδιαστές της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Χάρη στη μεγάλη εμπειρία και την πολυετή συνεργασία μας με τους κατασκευαστές και τους σχεδιαστές των κοσμημάτων, διαθέτουμε μία μοναδική και πολύτιμη συλλογή.

Στην εταιρεία μας, θα βρείτε κοσμήματα που συνδυάζουν αρμονικά την ποιότητα με την καινοτομία και συμβαδίζουν τόσο με τον παλμό της εποχής, όσο και με το εκλεπτυσμένο γούστο των πελατών μας.

Οι έμπειροι συνεργάτες στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή!

Για εμάς στην BrandCo, κάθε πελάτης είναι μοναδικός και κάθε στιγμή πολύτιμη!

Ποιότητα & Ποικιλία από την BrandCo

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Στις συλλογές μας υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από την οποία μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε σχέδιο σας αρέσει ή να κάνετε διαφοροποιήσεις στις διαστάσεις (αν η κατασκευή του σχεδίου το επιτρέπει).

ΤΟ ΧΡΩΜΑ

Οι βέρες της εταιρείας μας μπορούν να κατασκευαστούν και να παραχθούν σε μοντέλα που διαθέτουν μονοχρωμία, διχρωμία ακόμα και τριχρωμία. Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζετε ότι στις βέρες μας οι διχρωμίες και οι τριχρωμίες δεν είναι αποτέλεσμα επικάλυψης (βαφής) με χρώματα, αλλά άριστης συγκόλλησης διαφορετικού χρώματος μετάλλων. Μπορείτε να επιλέξετε σε κίτρινο, λευκό, ροζ, μαύρο και πορτοκαλί χρυσό.

ΤΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ

Για την επιφάνεια των βερών σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 διαφορετικά είδη ματ ή σε λουστρέ επιφάνεια ή ακόμα και στον συνδυασμό των προαναφερθέντων. Η επιλογή είναι δική σας…

ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Αν το επιθυμείτε, σας παρέχουμε την δυνατότητα τοποθέτησης μικρών πολύτιμων πετρών με πιστοποιητικό καθαρότητας και γνησιότητας. Σας γνωστοποιούμε ότι στα σχέδια μας, υπάρχουν οι γυναικείοι κωδικοί με το διαμαντάκι τους, ώστε να καταλαβαίνετε πως θα δείχνει στο χέρι σας.

ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

H κατασκευή όλων μας των βερών γίνεται στην καταξιωμένη και έμπειρη μονάδα παραγωγής μας. Πριν την παράδοσή, οι βέρες περνάνε από έξι στάδια ελέγχου ώστε να είμαστε σίγουροι πως το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι αντάξιο των προσδοκιών σας. Οι βέρες κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και παραδίδονται σε 5-6 εργάσιμες ημέρες.

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Για τη σωστή καταμέτρηση των μεγεθών σας και την αποφυγή λαθών, απαιτείται η βοήθεια του εξειδικευμένου συνεργάτη μας.

ΤΗΝ EΓΓΥΗΣΗ

Οι βέρες της εταιρείας μας συνοδεύονται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας, πιστοποιητικό γνησιότητας διαμαντιών (σε περίπτωση που έχετε επιλέξει κωδικό με μπριγιάν) και παραδίδονται στην ειδική συσκευασία τους με τα λογότυπα της εταιρείας μας. Διαθέτουν εφόρου ζωής εγγύηση που περιμβάνει την διατήρηση της λάμψης και του χρώματος της βέρας. Διαθέτουμε after sales service αποκλειστικά για όλα τις βέρες και τα προϊόντα της εταιρείας μας.

ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ποιότητα μας έγκειται στον συνδυασμό δύο παραγόντων οι οποίοι είναι δυνατόν να μας κατατάξουν στις υψηλότερες θέσεις στον ανταγωνισμό του κοσμήματος καθότι η κατασκευή από ειδικά κράματα χρυσού δεν περιλαμβάνουν νικέλιο με αποτέλεσμα να καθιστούν τα προϊόντα μας πλήρως αντιαλλεργικα. Επίσης, η αυξημένη περιεκτικότητα παλλαδίου εξασφαλίζει τη διατήρηση του χρώματος των βερών σας για πάντα.